След като всички успяхме да си починем по време на лятото, някои вероятно по-добре от останалите, време е отново да погледнем и какво се случва по отношение на нощния живот. Един от най-добрите и обичани нощни клубове на София MIXTAPE 5 стартира официално своя нов сезон, като на 5 септември (понеделник) подобаващо ще бъде отбелязан осмият рожден ден на друго култово място в столицата - бар "ПЕТЪК".

Партито ще стартира още около 17:00 часа в самия бар, а към 22:30 светлините там ще угаснат, за да могат всички да се прехвърлят на територията на MIXTAPE 5 и да продължат там със забавленията. Входът на събитието е 10 лева, а за доброто настроение на присъстващите ще се погрижат DoLittle, FeeL, Grigovor, Rosty, SAVA, Xonic, SKILL, Slavetodarythm, Lubomir Balabanski, Kalyas, Crackhead и Harry Kash.

PETYK_8_Years_5.09_CoverPhoto

Закъде сме и без малко класика в нощния живот на София? А когато говорим за класика, няма как в това число да не попаднат култовите Ъпсурт.

16 септември 2016 е първата дата от календара на новия сезон в нощна София, когато ще можем да се насладим на вече добре познатия ни лайв на Ъпсурт заедно с Мария Драгнева и бенд в състав: Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани). 

В тази петък вечер Ицо Хазарта отново ще сподели защо „хип-хопът им е по-добър от хип-хопа ти“, а заедно с Бат Венци, Буч и Мария Драгнева любезно ще те помолят да се „ослушаш“ и без „втора цедка“ да си припомниш кой е „звездата.“

Освен тях на сцената на MIXTAPE 5 ще се появят и неделимата съставка от тази рап комбинация, а именно Baletut "NOVA" и DJ CASS. Събитието ще бъде с вход 10 лева на предварителна продажба и 15 лева на място.

Ypsurt_Live_Band-16.09_CoverPhoto

На следващия ден, 17 септември, ще отбележим Празника на София подобаващо с 16-тото издание на любимата ни Trap Цензура / Trap Censor. В съботната вечер за екстравакнционното настроение ще се погрижат небезизвестните софийски герои SAVA и Manners.

Вратите на клуба отварят точно в 21:00 часа, като преди 00:00 часа входът ще бъде на стойност 5 лева, а след полунощ - с три левчета повече.

Trap_Censure_17.09_CoverPhoto

Друг акцент от септемврийската програма на клуб MIXTAPE 5 е традицинионното ГРАДИНА ПАРТИ, организирано от Camp Sessions, което тази година ще се случи на 10 септември /събота/ с лайв изпълнението на друга култова рап формация – THE TOP STOPPERS и диджей селекцията на Emil Prize и SAVA.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар