Масовата истерия по коронавирус доведе и до отлагане на премиерата на "Смъртта може да почака" - новият филм за Джеймс Бонд. Това ще бъде последният път, в който ще видим Даниел Крейг в ролята на агент 007. По план премиерата на лентата трябваше да се състои на 2 април, но това няма да се случи.

Разпростирането на коронавирус вече затвори кината в някои изключително важни пазари, каквито са Южна Корея, Китай и Япония. Продуцентите на "Смъртта може да почака" решиха, че в такъв случай финансовите загуби биха били твърде сериозни, поради което премиерата бе отложена със седем месеца - за ноември. Бюджетът на филма е сериозен - над 200 милиона долара, което подсказва защо продуцентите са толкова разтревожени от евентуални финансови загуби.

От продукцията също така се притесняват, че ако оригиналната дата за премиерата се бе запазила, то в този момент би било твърде възможно и пазарът в САЩ да бъде афектиран от коронавирус истерията.

"Смъртта може да почака" ще излезе на 12 ноември във Великобритания, а датите за останалата част на света тепърва ще станат ясни. В САЩ премиерата ще се състои на 25 ноември.

 

Може да се каже, че "Смъртта може да почака" премина през какви ли не перипетии, а това е още една от тях. Припомняме, че режисьорът Дани Бойл, който трябваше да застане зад филма, напусна продукцията след скандал с продуцентите. Той бе заменен от Кари Фукунага. Снимките на филма също бяха съпътствани от различни проблеми, включително и това, че Даниел Крейг нарани крака си по време на заснемането на една от сцените.

Актьорският състав на лентата обаче определено си заслужава чакането. Даниел Крейг ще бъде за последен път 007, а срещу него ще застане носителят на "Оскар" Рами Малек, който влиза в ролята на злодея. Друг носител на статуетка от Академията Кристоф Валц също се завръща след ролята си в "Спектър". Продуцентите на франчайза все още не са обявили кой ще наследи Даниел Крейг като Джеймс Бонд.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар