HBO пусна снимки от предпоследния епизод на "Игра на тронове"


Остават само два епизода до края на "Игра на тронове". Един от най-успешните сериали на всички времена ще приключи с фанфари, а ние наближаваме голямата развръзка.

След като битката за Зимен хребет премина, а живите победиха мъртвите, сега следва да се подготвим за нов голям сблъсък - този път за Кралски чертог.


Броени дни преди премиерата на пети епизод от последния осми сезон, HBO пусна ексклузивни изображения от него. Виждаме, че армията на Денерис вече е пред портите на Кралски чертог, където се готви да я посрещнат воините от Златната дружина.

Не по-малко интересен изглежда кадърът с Денерис, където виждаме, че Драконовата кралица осезаемо е в деликатно психическо състояние. В последните две серии Денерис понесе тежки жертви, като първо тя загуби сър Джора Мормон, а след това Мисандей и още един от своите дракони.

Церсей Ланистър от своя страна изглежда все толкова уверена. Тя може да разчита не само на новия си съюзник Юрон Грейджой, но и на доведената от него армия на Златната дружина. Шансовете ѝ са големи, имайки предвид жертвите, които армията на Денерис и Севера дадоха в битката с мъртвите.

Но какво видя Юрон Грейджой в небето над Вестерос? Вече се появиха някои наистина интересни теории, че може би Денерис все пак не е останала със само един дракон. Дали пък няма да се появят други? Това определено би било огромна новина.

След обезглавяването на Мисандей, Сив червей определено има една голяма причина да се бие сърцато и да отмъсти за смъртта на своята любима.

А какво точно умеят воините от Златната дружина? Е, предстои да разберем.


VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни