Нови кадри от седми сезон на "Игра на тронове"


Тази година трендът твърди, че зимата идва през лятото. Всички почитатели на сагата "Игра на тронове" броят дните до премиерата на новия сезон, който ще бъде предпоследен. И въпреки че авторът на романите, върху които е базирана продукцията, все още не е завършил поредицата си, от HBO са готови да поставят нейния край.


В разгара на месец юли ще се състои премиерата на епизод 1 от сезон 7 на епичното фентъзи. Завесите постепенно се повдигат, но не достатъчно, за да предположим каква би била развръзката. Няма и смисъл от това: едно, че ще си развалим предстоящото удоволствие от сериала и второ, че той отдавна е доказал своята непредвидимост и обрати никога не липсват.


От Entertainment Weekly пуснаха ексклузивни кадри от предстоящия нов сезон. Виждаме, че зимата вече е дошла, но какво още ще се случи във Вестерос, продължава да остава загадка.


Надяваме се, че последните Старк, като там условно поставяме и Джон, все пак ще успеят да се съберат. Любопитно ни е и какво ще се случи с новата господарка на Железния трон и колко време ще остане на него. Дали пък и братята и сестрата Ланистър няма отново да се срещнат?


Каквото и да се случи, очакваме да бъде епично. Николай Костер-Валдау, който изпълнява ролята на Джайм и Кит Харингтън, когото виждаме като Джон, вече загатнаха, че всичко в новия сезон ще се случва много по-бързо от обикновено. Надяваме се това не означава обаче, че ще бъде претупан.


В каквато и посока да поеме сериалът, за Джордж Мартин едва ли има значение и нищо чудно феновете на сагата да получим две развръзки: една в продукцията на HBO и съвсем различна в края на поредицата "Песен за огън и лед". И май няма да имаме нищо против.


VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни