Номинираният за "Оскар" Майкъл Фасбендър е в главната роля в първия до този момент филм, инспириран от гейминг поредицата Assassin's Creed ("Орденът на Асасините"). А след като вече се насладихме и на няколко трейлъра на лентата, сега можем да видим и нови ексклузивни кадри от филма. Неговата световна премиера е насрочена за 21 декември.

В чисто новите кадри от филма, които ни бяха предложени от 20th Century Fox, можем да видим главния герой в продукцията Калъм Линч (Майкъл Фасбендър), който след кратък разговор с д-р София Рикин (Марион Котияр), влиза в Animus - машината, която ще му позволи да изживее спомените на един от своите предци. На човек, който преди векове е бил част от т.нар. Орден на Асасините.

Прави впечатление, че Animus в игрите е коренно различен от този, който ни е представен в тяхната филмова екранизация. Докато в игрите машината изглежда по-скоро като легло, върху което човек ляга, то във филма можем да видим огромна механизирана лапа, която буквално грабва Калъм Линч през кръста.

Ето какво сподели и самият Майкъл Фасбендър за кино екранизацията на "Орденът на Асасините".

"Не е като "Междузвездни войни", където имаш светла и тъмна страна. Тук говорим за много двусмислен морал. И двете страни - и Тамплиерите, и Асасините, са двулични по определени начини. Те не са изцяло лоши или изцяло добри персонажи. Мисля, че за аудиторията ще бъде малко по-провокативно да види това. Сещате се, говорим за колебанието, дали те трябва да подкрепят даден персонаж или не. Това винаги е забавно".

Режисьор на "Орденът на Асасините" е Джъстин Кързел, когото вече познаваме от миналогодишния "Макбет". Освен Майкъл Фасбендър и Марион Котияр, във филма ще видим още Джереми Айрънс, Брендън Глийсън, Шарлот Рамплинг, Майкъл К. Уилямс и други.

Лентата ще предложи изцяло нова история и герои спрямо видео игрите на Ubisoft, но създателите на филма подсказаха, че все пак е възможно да видим някои познати лица.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар