Прелестната Софи Търнър открито загатна, че героинята й в касовия сериал на HBO "Игра на тронове" - Санса Старк, може да поеме по нов, много по-мрачен път в предстоящия седми сезон на фентъзи сагата.

20-годишната актриса призна, че Санса може да развие "вкус към убийството", което тя вече загатна с начина, по който отмъсти на Рамзи Болтън, превръщайки го в храна на собствените му огладнели кучета.

Говорейки за Vulture, Софи Търнър разкри някои любопитни нюанси около "новата" Санса, която преживя сериозен катарзис в края на последния шести сезон на "Игра на тронове".

"В края на сезона Санса усети вкуса на властта. Реално погледнато, това й се случи за първи път до този момент", посочи Търнър.

"А след това виждаме и тази нейна усмивка, докато тя се отдалечава, след като е убила Рамзи. Това също е много интересно. Чудиш се, дали тя се усмихва заради първото си убийство, защото този мъж е вече вън от живота й, или защото тя започва да развива вкус към убийството".

"Но определено тя вече разполага с много повече власт, като ще бъде интересно да проследим как тя ще се отнесе с нея в предстоящия сезон".

Една нова, по-мрачна Санса Старк

Софи Търнър говори и за перспективата за една нова, "по-мрачна" Санса Старк, особено и имайки предвид смяната на облеклото й, което вече солидно клони към черния спектър.

"Това вече е една много по-мрачна Санса. Когато тя промени облеклото си, това само загатна, че тя вече е готова да играе играта. Тя вече започва да чувства, че в нея има и една друга, по-мрачна страна. Сега тя вече играе играта и го прави по един безкомпромисен начин. Когато тя поиска нещо, тя просто ще си го вземе".

Новият седми сезон на "Игра на тронове" ще можем да гледаме през новата 2017 година, а междувременно можете да си припомните първите изображения от него, които имахме възможността да видим наскоро.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар