Нова дата за Фестивал на цветовете в София


Както вече ви съобщихме, тази година столицата отново ще се превърне в дом на пъстрото събитие Фестивал на цветовете. Събитието ще се проведе на 2 юли, като се измества със седмица от обявената вече дата 25 юни. Sofia Ring Mall ще е основен партньор на шарения ивент, както и локацията, на която ще се проведе то.

В дъгата от нюанси ще ни потопят с музиката си The Top Stoppers, новоизгрялата звезда DIA feat. DJ Spazum и бийтбокс надеждата Tino. Поради промяната на датата Ъпсурт, чието участие беше обявено по-рано, няма да могат да се включат във фестивала.

На сцената заедно с тях ще са хип-хоп & street dance танцьорите от The Center, както и фолклорната формация „Еремия“. Всички те ще представят зрелищно шоу с много цветни емоции в стиловете дъбстеп, трап и дръм енд бейс, преплетени с красиви и забравени български фолклорни мотиви по нов и неповторим начин.

Гостите на фестивала ще могат отново да се сдобият на място с традиционна индийска рисунка по тялото от един от най-добрите мехенди артисти в България - Стела Христова-Сачи.

Организаторите готвят и други активности за гостите на цветния купон като пускане на цветове от въздуха от дронове и специални визуални ефекти от кино-специалистите от Ню Бояна. Тази година към традиционните розово, червено, жълто, зелено, оранжево, синьо и лилаво в холи-палитрата ще влязат и златно и сребристо.

Всеки, който няма възможност да присъства на новата дата на Фестивал на цветовете, може да върне своя билет в офисите на Eventim и Ticketlogic в срок от 3 дни след първата обявена дата (до 28 юни).

Билети за цветния фестивал могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на промоционална цена от 25 лв., билет от 35 лв. с включени 4 торбички цветен прах, 45 лв. с 9 торбички цветен прах. Tорбички с цветен прах ще се предлагат и на място по време на събитието.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни