Почти нищо ново не чувахме около Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, откакто Ubisoft обявиха заглавието през миналото лято, но особено и с наближаващия E3, вече имаме чисто нов трейлър на тактическия шутър.

Новият Ghost Recon ще бъде първата до този момент игра с отворен свят в историята на франчайза. В Wildlands играчите ще бъдат насочени към Боливия от близкото бъдеще, където техният екип от специални агенти ще трябва да свали от власт наркокартела Santa Blanca - най-големият доставчик на кокаин на планетата.

От Ubisoft обещаха още много нови изненади на предстоящия E3, като най-вероятно можем да очакваме и геймплей трейлър на сингъл и мултиплейър кампаниите на новия Ghost Recon. Евентуално и възможна дата за появата на заглавието.

Wildlands ще бъде разработена от Ubisoft Paris, като играта ще бъде с един от най-големите отворени светове в историята на студиото, обещават от Ubisoft.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар