Брайън Кранстън положително се превърна в един от любимите ни актьори след епичната си роля на Уолтър Уайт в касовия сериал Breaking Bad на AMC, а номинацията му за Оскар за най-добра главна мъжка роля в "Тръмбо" представляваше едно заслужено признание на удивителните му актьорски качества.

И тъй като вече очакваме с нетърпение всяка следваща роля на Кранстън в киното, с най-голямо удоволствие споделяме с вас току-що излезлия втори трейлър на The Infiltrator, режисиран от Брад Фърман.

В The Infiltrator Брайън Кранстън влиза в ролята на Робърт Мейзър - федерален агент под прикритие, който изиграва важна роля за неутрализирането на колумбийския наркобарон Пабло Ескобар и сриването на империята му, властваща над почти цялото земно кълбо.

Режисьорът Брад Фърман ще адаптира лентата по автобиографията на Робърт Мейзър, който в книгата си описва живота си на агент под прикритие през 80-те години на миналия век. Тогава Мейзър е натоварен с тежката и опасна задача да проникне в престъпната организация на Пабло Ескобар, използвайки псевдонима Боб Музела и "помагайки" на различни престъпници да изперат мръсните си пари. Нещо, което в последствие му позволява да стигне и до най-големите наркокартели на Земята.

The Infiltrator ще се появи на голям екран на 13 юли, а участие във филма ще вземат още Джон Легуизамо, Бенджамин Брат, Ейми Райън, Даян Кругер, Джоузеф Джилгън и други.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар