Обожаваме Том Харди, поради  което с огромно любопитство изгледахме чисто новия трейлър на "Taboo" - нов минисериал на BBC, един от създателите на които е именно 39-годишният британски актьор. Сред неговите продуценти е и легендарният холивудски режисьор Ридли Скот, както и бащата на Том Харди - Чипс.

Осемте епизода на "Taboo" ще ни върнат в началото на 18-и век. Харди влиза в ролята на Джеймс Дилейни, който през 1814 година се завръща в родната си Британия след воаяж в Африка, "обграден от конспирация, убийство и предателство".

Според това, което знаем за сериите, Джеймс Дилейни се прибира в Лондон с 14 откраднати диаманта и желанието да отмъсти за смъртта на баща си. Първият епизод на сериала ще бъде излъчен в ефира на BBC One на 7 януари 2017 година. Едно страхотно начало на годината, бихме казали!

Освен Том Харди, в "Taboo" ще можем да гледаме още актьорите Уна Чаплин (внучка на великия Чарли Чаплин, бел. ред.), Дейвид Хейман, Майкъл Кели, Джонатан Прайс и други.

Любопитното е, че и осемте епизода на "Taboo" ще бъдат режисирани от скандинавци. Първите четири епизода ще ни бъдат представени от датчанина Кристофер Нихолм, докато шведът Андерс Енгстрьом ще режисира останалите четири.

Е, остава да видим какво всъщност се е получило от цялата работа. Определено обаче трейлърът ни грабва със страхотната си атмосфера, пресъздаваща усещане за света отпреди два века. Остава да видим.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар