Вече можем да се насладим на най-новия трейлър на "Rogue One: История от Междузвездни войни" - първият до този момент спиноф филм от епичната вселена на Джордж Лукас.

Новият трейлър на лентата бе представен по време на предаването на NBC на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, като двуминутното видео бе очаквано с трепет от феновете на "Междузвездни войни" по цялото земно кълбо.

Както сигурно вече знаете, историята в "Rogue One: История от Междузвездни войни" се развива непосредствено преди Епизод IV "Нова надежда". В момент, когато Империята на Дарт Сидиъс увеличава мощта си с яростни темпове, смели представители на бунтовниците подготвят дързък и опасен план, който трябва да им осигури плановете на строящата се Звезда на смъртта - най-смъртоносното оръжие в историята на Галактиката.

Освен че за секунда-две можем отново да зърнем легендарния Дарт Вейдър, главно действащо лице в трейлъра е прелестната Фелисити Джоунс, която играе ролята на Джин Ерсо - ключовият персонаж в битката на бунтовниците срещу Империята.

Режисьор на спиноф лентата е британецът Гарет Едуардс, който сигурно познавате от блокбъстъра от 2014 година "Годзила".

Световната премиера на "Rogue One: История от Междузвездни войни" е насрочена за 16 декември. Година по-късно ще можем да се насладим и на Епизод VIII от сагата, който ще продължи историята там, където завърши в Епизод VII "Силата се пробужда".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар