Стрийминг платформата Disney+ пусна чисто нов трейлър на предстоящия сериал "Пам & Томи" - историята на звездната двойка Памела Андерсън - Томи Лий и просволутото им домашно порно, изтекло в интернет през 90-те години на миналия век.

Трейлърът е дълъг около две минути, като отново виждаме Лили Джеймс в ролята на Памела Андерсън и звездата на Marvel Себастиян Стан в ролята на барабаниста на Motley Crue Томи Лий. Пам и Томи бяха безспорно една от най-известните светски двойки на 90-те години, макар и бракът им да не продължи дълго.

В трейлъра виждаме още комика Сет Роугън в ролята на човека, откраднал записа с домашното порно на Пам и Томи, както и Ник Оферман в ролята на порно продуцента Чичо Милти.

Вижте го:

 

В днешно време домашното порно може би не изглежда като чак такава сензация, но през 90-те години този феномен рядко се срещаше, особено при популярните личности. Именно поради това записът на Памела Андерсън и Томи Лий привлече толкова голямо внимание и бе търсен под дърво и камък от желаещите да го видят.

В свое интервю актрисата Лили Джеймс споделя изживяването си от трансформацията си в една от най-горещите жени на 90-те: "Никога не съм работила толкова усилено за роля. Прочетох книгите, която Памела е написана, четох и поезията ѝ. Мога да повторя като папагал всичките ѝ интервюта. Разбира се, имаше и физическа трансформация. Постепенно страхотният ни екип намери баланс, при който аз вече приличах на нея, но също чувствах, че мога и актьорски да влезна в образа ѝ. Никога досега не съм имала роля, при която да изглеждам толкова различно от самата себе си. В това обаче усетих нещо много освобождаващо и се надявам да продължа и в бъдеще".

Сериалът "Пам & Томи" ще дебютира на 2 февруари, а ние нямаме търпение да го гледаме. Режисьорът на продукцията е Крейг Гилеспи и автор на сценария е Робърт Д. Сийгъл.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар