До нас достигна и вторият пълен трейлър на "Алиса в Огледалния свят", който можем да ви предоставим и със субтитри на български език.

Режисьор на лентата е Джеймс Бобин, а към вече добре познатите герои, които имахме възможността да гледаме в "Алиса в Страната на чудесата", се присъединяват и нови такива. Рис Иванс ще влезе в кожата на бащата на Шапкаря, докато комикът Саша Барон Коен ще играе Времето или иначе казано - магическо създание, което седи на трон в замък на безвремието. С една човешка и една механична ръка, той е пазителят на Хроносферата – светеща и постоянно въртяща се сфера, която стои в камерата на Великия часовник, който захранва цялото време. Извадена от часовника, Хроносферата позволява на своя приносител да прекосява Океаните на Времето към миналото, каквито кадри най-нетърпеливите вече могат да видят в новия трейлър.

Мат Фогел пък се превъплъщава в Уилкинс - верният помощник на Времето и негова дясна ръка. Ролята на Уилкинс е да поддържа всички часовници в замъка и да конструира машина на времето, с която да преследва Алиса из Океаните.

Режисьорът Джеймс Бобин използва цели 12 практически декора, построени в известните студия„Шепъртън“, близо до Лондон. Най-големият декор е градът Витценд, чието изграждане отнема 16 седмици до достигането на внушителните размери от 70х30 м. Декорът съдържа в себе си 13 сгради, включително магазинът за шапки Хайтоп, магазин за часовници, сладкарница, няколко къщи и замък. В снимките на филма са използвани близо 30 000 м „син екран“, като най-много е използван за Замъка на Времето и Камерата на Великия часовник на Времето, който е с приблизителни размери 30х40 м. Близо 900 000 литра вода са използвани за морската буря, чийто мащаб е загатнат в трейлъра.

"Алиса в Огледалния свят" отново ще блести с прекрасен актьорски състав, включващ добре познати имена като Джони Деп, Ан Хатауей, Миа Вашиковска, Рис Иванс, Хелена Бонъм Картър и Саша Барон Коен, както и озвучаващите актьори Алън Рикман, Стивън Фрай, Майкъл Шийн, Тимъти Спол. Филмът е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 27 май.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар