Нов трейлър на "Бен-Хур" ни подготвя за епично приключение (ВИДЕО)

Епичната сага Бен-Хур идва в кината на 19 август на 3D, IMAX 3D и 4DX. Филмът на всеизвестния със своите екшън блокбъстъри режисьор Тимур Бекмамбетов разказва историята на двама братя, обърнали се един срещу друг, и на борбата на един роб срещу най-великата империя – Римската.

Новият трейлър разкрива още епични екшън сцени и кадри, които ще ни държат в напрежение до последно. Подготовката за една от най-епичната сцени в историята  – надпреварата с колесници на арената, е отнела повече от 12 седмици тренировки и 32 снимачни дни.

Въпреки че двамата актьори в главни роли – Джак Хюстън и Тоби Кебъл, имат опит с коне и не яздят за първи път, и двамата споделят, че преживяването на снимачната площадка на Бен-Хур е несравнимо. „Когато излезеш от бокса, още седем колесници с общо 28 коня се втурват заедно с теб. Междувременно трябва да играеш към камерата, но и да гледаш какво се случва около теб. Все едно карам рали кола и играя,“ споделя Хюстън. „Тренировките бяха невероятни“, споделя Кебъл. „Започнахме с колесница и един кон и постепенно стигнахме до четири коня.“

За филма:

Юда Бен-Хур (Джак Хюстън, Аве, Цезаре!, Американска схема) е принц, несправедливо обвинен в измяна от осиновения си брат Месала (Тоби Кебъл, Warcraft: Началото, Зората на планетата на маймуните), който е офицер от римската армия. Бен-Хур е лишен от всичките си титли и разделен от семейството и любимата си (Назанин Бониади, Вътрешна сигурност, Скандал), като е изпратен в робство. След години заточение по море Юда се завръща в родината си, за да търси отмъщение, но намира изкупление. Филмът е екранизация на литературната класика на Лу Уолъс за Бен-Хур, публикувана за първи път през 1880. В ролите ще видим още Морган Фрийман и Родриго Санторо.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни