"Little" е дума, която подхожда на Рийз Уидърспуун и дори нямаме предвид очарователния ѝ ръст от 1,56 м. Неотдавна се насладихме на брилянтната ѝ роля в сериала "Big Little Lies" ("Големите малки лъжи"), а скоро предстои да я гледаме в друга продукция с "little" в името: "Little Fires Everywhere".

Какво е общото между двете?

Създадени са по книги, при това любими книги на актрисата. Още през 2017 година тя качи снимка в Instagram, на която чете романа на Селест Енджи, по който е създадено новото шоу.

Тогава тя споделя за нея:

"Да кажа, че харесвам книгата, би било омаловажаване. Тя е дълбока психологическа мистерия за силата на майчинството, наситеността на тийнейджърската любов и опасностите, до които води перфекционизмът. Просълзи ме."

И тук ще видим Рийз в ролята на съпруга, чийто живот изглежда перфектен, но май само на пръв поглед. Историята ще изведе наяве дълго пазени тайни, ще разгледа отношенията между майки и деца от различни перспективи и ще бъде наситена с достатъчно драма.

Уидърспуун ще си партнира с Кери Уошингтън, а за съвместната им работа споделя, че отдавна се е надявала двете заедно да попаднат в подходящ проект. В случая те са не само актриси в главни роли, но и изпълнителни продуценти на създадения от Liz Tigelaar сериал.

Двете показват противоположните страни на живота в градче в Охайо и общата страна на това да бъдеш майка. Тези от вас, които са запознати с бестселъра на Селест Енджи, върху който е базирана продукцията, са наясно, че историята има много повече пластове, които си заслужава да бъдат разгледани.

Премиерата на сериала е насрочена за 18 март.

https://www.youtube.com/watch?v=zJc3yTOpNDA&t=

 

Прочетете още:
Зоуи Кравиц е звездата в култов римейк (ТРЕЙЛЪР)
Трейлърът на "Нито звук" 2 ще ви поуплаши (ВИДЕО)
Пет жестоки парчета от сериала "Империя"

Снимка: Erin Simkin/Hulu

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар