Нов документален филм изследва дали Тупак е изсценирал смъртта си


Изсценирал ли е собствената си смърт рап легендата Тупак Шакур? Сигурно поне веднъж сте попадали на тази теория, изследвайки живота и кариерата на един от най-великите хип-хоп артисти на всички времена. Има и немалко хора, които, дори и днес, все още вярват, че Тупак може действително да е сред живите.

Ние винаги сме намирали тази теория за налудничава и напълно несъстоятелна, поради което с изненада разбрахме, че ще има документален филм, фокусиран изцяло върху това. Филмът ще носи името 2Pac: The Great Escpae from UMC, а негов автор е филммейкърът от Лас Вегас Рик Бос. Дали това наистина е разследване на темата или просто евтин трик за печелене на пари, оставяме на вас да прецените.

Според основната версия, заложена във филма, Тупак е изсценирал собствената си смърт след стрелбата срещу него във Вегас през септември 1996 година. Твърди се, че той е избягал от Университетския медицински център в световната столица на хазарта, оставяйки след себе си двойник и насочвайки се към Ню Мексико.

 

Говорейки за документалния си филм, неговият автор Рик Бос споделя: "Този филм е за това как Тупак е избягал от Университетския медицински център във Вегас, насочвайки се към Ню Мексико и получавайки протекция от племето Навахо."

Звучи ви налудничаво? Спокойно, не сте сами. На нас също.

Продължавайки да обяснява за какво става дума във филма му, Бос добавя: "Когато агентите на ФБР те търсят, това, което те ще направят, е да блокират летището. Тогава не можеш да пътуваш, поради което най-добрият начин да избягаш е да се качиш на частен хеликоптер и да се насочиш към друг щат."

Според хип-хоп медията XXL, Рик Бос твърди, че е получил информацията си от хора във вътрешния кръг на Тупак.

"Можеш да напишеш измислена история по темата, но това тук не е измислица. Това са факти, които зная чрез определени хора", казва още Рик Бос.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни