Нора Шопова пред VIBES: За третата корица на Vogue


Преди броени дни българският модел Нора Шопова се появи на априлската корица на Vogue Турция. Откритието на Ivet Fashion всъщност не за пръв път снима за Модната библия, а за цели трети - дебютът си прави в британското издание, за да продължи с две фотосесии за южната ни съседка.

Потърсихме Нора, за да ни разкаже от първо лице какво е чувството да работиш с екипа на най-значимото модно списание в световен мащаб и ето какво ни сподели тя.

Колко време отне цялата фотосесия? И къде всъщност я заснехте?

Нора: Фотосесиите са две. Работихме по проектите преди по-малко от месец в Истанбул. Отснехме ги в няколко поредни дни, като екипите бяха различни, но с единия от тях работя за втори път.

Как се снима за VOGUE? Т.е. как от модното издание се запознаха с твоята работа и те поканиха да се присъединиш към тях за новия им брой?

Нора: След като веднъж вече сме работили заедно – те познават качествата и чертите ми. Тоест е по-лесно да бъда поканена повторно. Принципно всички клиенти се запознават с моделите чрез портфолио в сайтовете на различните агенции. Този път предложението приехме от Why Not Milano.

Какво ти предстои в следващите месеци?

Нора: Предстоят ми няколко прекрасни проекта, свързани с пътувания до Германия и Англия. Както и такива, за които още не зная (усмихва се). Ще се съсредоточа и над учебниците, тъй като последната ми изпитна сесия предстои през месец юни.

Припомняме ви, че Нора Шопова е първата българка, украсявала корица на Vogue. Международните ѝ изяви включват още куп фотосесии за международни издания от ранга на Elle и Grazia, а сред завоеванията ѝ  попадат наградите "Модел на годината" на българската Grazia, както и участие в авторитетната класация на Forbes "Топ 70 на българските знаменитости". И за финал, но не на последно място, в момента Нора приключва висшето си образование в нелеката специалност Право. От сърце ѝ пожелаваме още много успехи, защото с лекота можем да твърдим, че наистина ги заслужава.

Още от FASHION VIBES:

New season, new faces. Кои са те? (Част I)

New season, new faces. Кои са те? (Част II)

Birthday Girl: Ивета Димитрова

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни