Вече можем да видим първи трейлър на "Нокаут или Всичко, което тя написа" - новият филм на младия български режисьор Ники Илиев.

Новият проект на Ники Илиев може да бъде определен като красива, но и смешна история за невъзможната любов, културния сблъсък и толерантността към различните от нас.

Главната роля в "Нокаут или Всичко, което тя написа" е поверена на Гари Дърден, който вероятно познавате от популярни ТВ продукции като "От местопрестъплението". Освен него, участие в лентата ще вземат още Саня Борисова, Орлин Павлов, Башар Рахал, Александър Кадиев, Диана Любенова, Христо Гърбов и други.

Историята на лентата ни отправя към Ню Йорк и ни разказва за Айрън (Гари Дърден), който е бивш ММА шампион, напуснал клетката след преживяна психическа травма. Айрън търси нов път в живота си и се насочва към музиката. При едно участие в клуб, той се запознава с Жана (Саня Борисова) - красива емигрантка от България. Тя обаче има брат (Орлин Павлов), който също е ММА боец, но без особени успехи.

Персонажът на Орлин Павлов смята, че Айрън и Жана трябва да бъдат заедно, подтикван и от личния си интерес да се сближи с Айрън, имайки предвид миналото му на боец. Дали обаче той ще проумее, че щастието на сестра му е по-важно от личните му стремежи за успешна кариера в кървавия спорт? Едно е сигурно - очаква ни комична, но и романтична история.

А защо точно това заглавие е избрано за филма? Ето какво споделя режисьорът Ники Илиев в интервю за "24 часа":

"All she wrote" е израз от времето на Втората световна война. Когато американските войници са се биели в Европа, те често са получавали писма от своите приятелки, че вече не могат да ги чакат. И я е имало традицията някой да чете на глас писмото си на другите войници, а накрая завършвал с “Това е всичко, което тя написа”. Това е станало нарицателно за “това е краят”, а сега боксовите коментатори го използват в мачовете вместо думата нокаут”.

Поради участието на български и чуждестранни актьори, филмът ще бъде с българска и английска реч, като за английската ще има и български субтитри.

"Нокаут или Всичко, което тя написа" е третият филм на Ники Илиев. През 2014 година той представи "Живи легенди", а две години по-рано имахме възможността да гледаме и "Чужденецът".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар