Нина Кравиц закрива EXIT


EXIT наближава, а фестивалът не спира да обявява нови и нови хедлайнери за единствената по рода си сцена - Dance Arena. Изгревът над колосалния крепостен ров се смята за незабравимо преживяване, за което световните медии пишат с възхита. Усещането е още по-специално в последната фестивална утрин, когато музиката от всички сцени спре и към Арената потегли шествие от хора, които да се сбогуват с поредния страхотен фестивал. Привилегията да закрие тазгодишното издание на EXIT се пада на един от най-значимите артисти на съвременната електронна сцена – Nina Kraviz! Звездата от Сибир е известна с безкомпромисните си и енергични DJ сетове, където пуска музика, която малцина биха посмели. Миналата година нейните закриващи партита на избрани фестивали развълнуваха целия свят. Последната нощ в Арената ще включва също модерния техно звук на Берлин Rødhåd, DJ звездата от нигероливански произход Nicole Moudaber, нашата световно призната звезда Tijana T и местната двойка изгряващи техно продуценти Scalameriya и Ilija Djoković. Шеметният техно лайн-ъп за неделя, 9 юли, се допълва от още един световен хедлайнер, който скоро ще бъде обявен заедно с останалата част от артистите на Dance Arena.

 


Миналото лято Nina Kraviz завладя най-голямата европейска крепост с лекота и както след това сподели в документалния филм на VICE за феномена на ключовата за EXIT сцена, внушителната гледка на Арената сутрин се е запечатала дълбоко в сърцето ѝ. След последната ѝ визита Нина издаде фантастичен микс за поредицата на лондонските fabric и наскоро стартира собствения си лейбъл GALAXIID, който е побратимен с трип, в новото горещо място на британската столица - Printworks. Тя е резидент на Cocoon в Ибиса и е обявена за специален гост на Afterlife наред с най-големите електронни събития, където е абсолютен хедлайнер. За своето завръщане в Сърбия това лято Нина избра EXIT и специалния заключителен сет на Арената!


Nicole Moudaber
също помни добре енергията, която може да се усети на крепостта, и реши да включи EXIT в календара си, който обичайно е запълнен за дълго време напред. Техно героинята и най-вероятно любимият изпълнител на ментора ѝ Carl Cox е обсипвана с хвалебстия от световните медии и нейни сетове са включени в почти всички други големи фестивали. Като една от новите звезди на Ибиса тя е потвърден гост на събитията на Marco Carolla и, разбира се, Carl Cox!

След като Rødhåd е доказал отдадеността си към местната клубна публика в три поредни години, тази година е време и за първото му участие на EXIT! Един от най-търсените техно продуценти на наши дни, освен че е част от най-важните фестивали, е редовен гост на клубове като Berghain, Concrete и Fuse. Неговият лейбъл Dystopian издава нови звезди като Recondite, Vril, Alex.Do, както и звездата на EXIT Tijana T! След като вече зачеркна от списъка си най-важните клубове като Berghain, Space, Fuse, Corsica Studios, Bassiani, The Block и много други, Tijana има участия на някои от водещите електронни музикални събития тази година. Време е и да се завърне към мястото, което нарича свой дом още от времето, когато беше говорител на EXIT – величествената Dance Arena!

Можете да се възползвате от специалната оферта за фенове на EXIT, която позволява група да закупи четири целодневни билета за EXIT, четири тридневни билета за Sea Dance или четири билета за пълния Exit Adventure и да получи пети абсолютно безплатно! Груповата оферта ще е налична за закупуване на ТОЗИ ЛИНК от петък, 5 май. Информация за настаняване и пътуване можете да откриете на ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА на официалната пътническа агенция на Exit - ExitTrip.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни