"Ние сме каквито сме" е нов сериал в каталога на HBO


Номинираният за Оскар Лука Гуаданино привнася своя уникален кинематографичен стил за първи път в света на сериалите с „Ние сме каквито сме“.

Първият от общо осемте епизода е с премиера на 15 септември в HBO GO и от 22:00 часа по HBO. Историята за две американски деца, живеещи във военна база в Италия, изследва приятелството, първата любов и осъзнаването на идентичността и потапя публиката в бурните вълнения и терзания да бъдеш тийнейджър - история, която може да се случи навсякъде по света.

 

Лука Гуаданино е режисьор, сценарист и продуцент, известен със своя визуално притеглящ стил и въздействащите си психологически портрети. Името му е световно познато с номинираните за  Оскар, Златен глобус и BAFTA „Аз съм любовта“ и „Голямото плискане“, 2015, както и номинираният за Оскар и BAFTA боксофис хит от 2017 -„Призови ме с твоето име“ и мистичния „Суспирия“ от 2018.

Актьорският състав в „Ние сме каквито сме“ включва: Клои Севини, Джак Дилън Грейзър (То, Шазам), Алис Брага (Аз съм легенда), Франческа Скорсезе (От другата страна), рапъра Кид Къди (Западен свят), както и Джордан Кристин Сиймон, която прави дебют.

Ние сме каквито сме

Джак Дилън Грейзър е Фрейзър – срамежливо и интровертно четиринадесетгодишно момче, което идва от Ню Йорк във военната база във Вѐнето заедно с майките си Сара (Клои Севини) и Маги (Алис Брага), които служат в американската армия. Джордан Кристин Сиймон е привидно смелата и уверена Кейтлин, която от няколко години живее със семейството си в базата и вече свободно говори италиански. В сравнение с по-големия си брат Дани, Кейтлин има по-близката връзка с баща им Ричард (Кид Къди) и не общува добре с майка си Джени. Кейтлин е спойката в група от приятели - Бритни (Франческа Скорсезе) - откровено, остроумно, сексуално търсещо момиче, веселият и добронамерен Крейг (Кори Найт) - войник в двайсетте си години, по-малкият му брат Сам (Бен Тейлър), който е гаджето на Кейтлин и италианците Енрико Валентина.

Сериалът е копродукция на HBO и Sky, а изпълнителен продуцент, сценарист и режисьор е самият Лука Гуаданино. Изпълнителни продуценти са Лоренцо Миели от The Apartment и Марио Джанани от Wildside, и двете компании на Fremantle, заедно със Small Forward и компанията на Гуаданино.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни