Британското издание на списание Glamour избира Никол Шерцингер за ноемврийската си корица, а екзотичната певица решава да говори за връзката си между неговите страници.

"Щастлива съм. Намирам се на много добро, солидно и балансирано място в моя живот. Пораснах много като жена." И допълва: "Баба винаги ми казваше, че за да намеря човека, за когото искам да се омъжа, трябва да намеря този, с когото искам да работя за връзката си през остатъка от живота си. Това е ключовата дума: работа."

Фотограф на снимките е Alexei Hay, а стилистът на фотосесията е подбрал модни находки от тазгодишните есенни колекции. Корицата е отредена за сет от Victoria's Secret, а между страниците виждаме микс от пуловери, деним и кожени ботуши.

Интересно, че корицата на изданието анонсира новата любов на певицата, но самата тя не заявява в прав текст, че това е Григор Димитров. Същата е ситуацията и в нейния Instagram профил, който Никол Шерцингер обновява ежедневно, но до този момент не сме видели там нейна снимка с най-известния ни тенисист.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар