Никълъс Холт е можело да бъде Джон Сноу


Британският актьор Никълъс Холт призна, че е кандидатствал за ролята на Джон Сноу в касовия сериал "Игра на тронове". Той обаче не е бил одобрен, като в крайна сметка ролята била дадена на Кит Харингтън.

В момента 29-годишният Холт промотира своя нов филм - "Толкин", в който влиза в ролята на легендарния фентъзи автор Дж. Р.Р. Толкин. Актьорът даде интервю за изданието Page Six, спомняйки си за неуспешното си прослушване за ролята на бъдещия Крал на Севера.

"Доколкото си спомням, прослушването беше за ролята на Джон Сноу. Помня го, защото по това време снимах "Сблъсъкът на титаните" и имах дълги екстеншъни в косата", довери Холт.

Никълъс Холт
Никълъс Холт в "Сблъсъкът на титаните"

В последните десет години кариерата на Никълъс Холт се развива повече от добре. Той се снима в популярния франчайз "Х-Мен", както и в популярни продукции като "Горещи тела" и "Лудия Макс: Пътят на яростта".

Британецът си спомня, че най-вероятно тогавашният му външен вид е отблъснал продуцентите на "Игра на тронове". Заради участието си в "Сблъсъкът на титаните", където играе умелия боец Еузебиос, Холт има някои модификации по отношение на външния си вид.

"Тогава имах сложена конска опашка и много неравен фалшив тен. Спомням си, че още тогава си помислих, че най-вероятно не това са търсили те. Очевидно беше така."

Британският актьор призна, че още преди време е започнал да гледа "троновете", но се е отказал да продължи още по време на първи сезон. Той обаче обещава, че в бъдеще ще изгледа всички сезони до момента.

Никълъс Холт
Никълъс Холт в ролята на Дж. Р.Р. Толкин във филма "Толкин"

Днес е световната премиера на филма "Толкин", в който Холт ще влезе в ролята на един от най-великите фентъзи автори на всички времена. 29-годишният актьор ще играе една по-млада версия на Толкин, а филмът ще проследи вдъхновенията и творческия процес, довели до създаването на класики като "Хобит" и "Властелинът на пръстените".

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни