Нюйоркската комбина на Джеймс Франко


В края на лятото HBO нагорещява очакванията за есенния филмов сезон със специална предпремиера на новата оригинална продукция "Нюйоркска комбина". Пилотният епизод от сериала е наличен за гледане в онлайн филмовото приложение HBO GO - повече от седмица преди официалната телевизионна премиера на 11 септември.


Създаден от Джордж Пеликанос и Дейвид Саймън и с познати имена като Джеймс Франко и Маги Джиленхол, „Нюйоркска комбина“ проследява историята на легализацията и възхода на американската порно индустрия в Ню Йорк през 70-те и 80-те години на XX век.

Официалната телевизионна премиера на оригиналната продукция на HBO „Нюйоркска комбина“ е на 11 септември от 21:00 часа. Всеки следващ епизод ще се излъчва в същия час в последващите понеделници.

 

„Нюйоркска комбина“ - епизод #1: “План”

Пилотният епизод ни запознава с братята близнаци Винсънт (Джеймс Франко) и Франки Мартино (Джеймс Франко). Единият е барман от Бруклин, работещ на две места със своенравна съпруга и две деца. Вторият – безгрижен комарджия с висящи задължения към местната мафия. Сериалът проследява случващото им се в суровия пропаднал начин на живот на Times Square през 1971 година.

 

Опитите на Винсънт да подобри живота си и да изплати дълговете на брат си го срещат с други изпаднали жители от средната класа, сред които проститутките-ветерани Кенди (Маги Джиленхол) и Ашли (Джейми Нюман), неопитните в занаята Дарлийн (Доминик Фишбек) и Лори (Емили Мийд) и сладкодумните сводници Си.Си. (Гари Кар), Лари (Кбенда Акинабе) и Родни (Клифърд Смит - Метод мен), които развиват бизнеса си с плът, необезпокоявани от полицията. Междувременно студентката Аби (Маргарита Левиева) е принудена от приятели да купи анфетамини от улицата, което я води Таймс Скуеър и става повод подредения й благоприличен живот да се преобърне на 180 градуса.

Епизодът е по сценарий на Джордж Пелеканос и Дейвид Саймън; режисьор е Мишел МакЛарън.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни