New season, new faces. Кои са те? (Част II)


Обичаме есента, защото тя е сезонът, в който всичко сякаш започва отначало. Светът се събужда от лятната еуфория и поставя основите на нещо ново, което нямаме търпение да открием.

New season, new faces е есенното мото и на една родна модна агенция. А ние сме любопитни да се запознаем с моделите, които имаме възможността да срещнем още в самото начало на тяхната кариера. Какви са първите им мисли и впечатления? И защо са избрали бъдещето им да върви по котешката пътечка?


Следващият блиц дава отговори на всички тези въпроси. А тук можете да си припомните и част I от настоящия материал.

Вие ли открихте модата, или тя вас? Как се озовахте в Ivet Fashion?

Ирма Стефанова: Взаимно се открихме. Докато пазарувах, от Ivet Fashion са ме забелязали и се свързаха с мен, след това всичко стана много бързо и ето, вече съм част от голямото им модно семейство.

Ирмена Енева: Тя мен и то на улицата. Просто се разхождах и изведнъж един от скаутите на Ivet Fashion, който ме беше забелязал, ме заговори.

Наталия Вишева: Случайно се запознах с модела Гергана Полежанова и тя беше човекът, който ме свърза с модната ми агенция.

Ирмена Енева, фотограф: Кирил Станоев
Ирмена Енева, фотограф: Кирил Станоев

Защо избрахте модата за свое поприще?

Ирмена: Модата заема голяма част от живота ми още от съвсем малка. Винаги ме е интересувала и вълнувала, затова искам да се развивам в тази посока.

Имахте ли вече първи изяви? Какви са впечатленията ви от работния процес и резултатите?

Наталия: Да, имах няколко кастинга и фотосесии и ми беше много интересно, но и доста напрегнато. Относно резултатите, аз съм доста взискателна и знам, че мога и по-добре, все пак това е само началото и още се уча.

Ирма Стефанова
Ирма Стефанова, фотограф: Кирил Станоев

Защо искате да се развивате в България?

Ирма: България има какво да покаже на света. Смятам, че има много добри модели със страхотен потенциал и се радвам, че имам честта да съм в най-добрата агенция в България и рамо до рамо да работя с такива професионалисти и да се уча от тях.

Кои са ангажиментите, за които мечтаете?

Ирмена: Мечтая да работя с едни от най-известните агенции по света, а и може би някой ден да стана част от шоуто Victoria's Secret.

Наталия Вишева
Наталия Вишева, фотограф: Костадин Кръстев-Коко

Страхувате ли се от нещо?

Наталия: По-скоро съм неуверена, когато започвам нещо ново, но не мога да кажа, че ме е страх.

А какви са очакванията ви от предстоящата модна кариера?

Ирма: Нямам някакви определени очаквания. Просто ще дам всичко от себе си, за  да се реализирам като модел и да имам сериозни ангажименти.

Ирмена: Бих искала да работя в чужбина, да се запозная с нови хора, да придобия повече опит в сферата на модата и да бъда успешен модел.

Наталия: Искам да бъда успешен модел, с когото клиентите ще искат да работят и ще бъде удоволствие и за двете страни. Очаквам да създам много нови запознанства в модните среди и да се науча на много нови неща за мен.

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни