Netsky и GusGus се присъединяват към Gorgon City на HippieLandia

Звездите на световната електронна сцена Netsky и GusGus ще се присъединят към Gorgon City за първото 12-часово издание на фестивала HippieLandia, в чиято основа ще бъде любовта към музиката на щастливите и слънчеви хора, жадни за нови преживявания. Мястото е прекрасният парк на Летище София.

Летните химни “Rio”, “Running Low”, “Come Alive” и още много дръм енд бейс с марка Hospital Records ще звучат от сцената на HippieLandia, селектирани от неповторимия Netsky.

Музиката на белгиеца e перфектна симбиоза между тежките бас бийтове на дръм енд бейса, нежните вокали на джаза и меланхоличните мелодии на рока. Сетовете на Netsky още от първо слушане влизат под кожата на всеки докоснал се, карайки го да настръхне, с позитивния си дръм енд бейс ритъм. Резултатът безкрайни танци и усмивки по лицата на всички докоснали се фенове.

Дългоочакваният трети албум на Netsky ще излезе през 2016, а едва преди броени дни артистът  пусна официално предстоящия летен хит „Work It Out“ с уникално интерактивно видео, което всеки може да контролира сам. Другият му горещ сингъл с Emeli Sande – „Thunder“, ще бъде една от кулминациите на новия фестивал HippieLandia.

Исландците GusGus и техният изострящ сетивата лайв също ще са основен акцент в програмата на ХипиЛандия. GusGus ще отнесат всички музикални фенове, носещи свободния дух, в едно енигматично пътешествие към света на любовта.

GusGus e формирана още през далечната 1995-та като филмов колектив, а с течение на времето към нея се присъединяват музиканти, певци, текстописци и продуценти, които я оформят като една от най-влиятелните електронни групи на нашето съвремие. В момента бандата се състои от: Daníel Ágúst, Högni Egilsson и Birgir Thorarinsson, които без да се съобразяват с никакви норми и табута комбинират техно, хаус, соул, за да създадат едно отнасящо и изцяло оригинално звучене  вече цели 20 години.

Експериментаторите издадоха 9-тия си албум Mexico през 2014, който беше повод и за запомнящото им гостуване в България през декември 2014.

Неуморните исландци очевидно почиват в друго измерение, защото обявиха, че 10-ият им студиен албум ще се появи през 2016.

Gorgon City, GusGus и Netsky са обявените хедлайнъри на новия музикален фестивал HippieLandia, а първата вълна билети “Ранно Пиле” на цена от 30лв. са в продажба от 1-ви март.

Развитието на събитието можете да проследите на неговата Facebook страница.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни