Netflix излиза с нова изненада от 15 април

В дни на социална изолация и липса на свежия въздух, който всички обичаме, не ни остава друго, освен да се посветим изцяло на любимия на всички нас Netflix. Естествено и той не ни изоставя в тези трудни времена и дори ни подготвя нови продукции. Една от тях е бъдещата тийн драма Outer Banks, която ще ни отведе по бреговете на слънчева Северна Каролина. И точно тук се съчетават най-хубавите неща в живота- слънце, плаж, море и приключения.

Бъдещият слънчев сериал Outer Banks е в съавторство между Джонас Пайт, Джош Пайт и Шанън Бърк. Първото впечатление, което трейлърът създаде само преди броени дни е, че Outer Banks е модерна версия на нещо в духа на Dawson’s Creek ("Кръгът на Доусън") с група младежи, все още неосъзнали своите цели.

Сюжетът на Outer Banks проследява сплотената банда от местни младежи в градчето Аутър Банкс, намиращо се в Северна Каролина. Те наричат себе си „Pogues“ – по-вероятно е да ползват значението на галската дума като „задниците“, отколкото да са почитатели на прочутата английска келтска пънк-група от 80-те.

 

Нахлуването на ураган проваля плановете за лятото и предизвиква поредица от непредвидени събития, които ги принуждават да вземат жизнено важни решения. Всички се впускат да търсят изчезналия баща на главатаря им, започват опасни любовни връзки, втурват се презглава в търсене на съкровище, а отдавнашният конфликт между „Pogues“ и съперниците им се разгаря с невиждана сила. Очакват ги тайни и приключения, които ще се окажат наистина незабравими.

За да ни потопят в тази слънчева, младежка, приключенска история в сериала взимат участие  Чейс Стоукс, Руди Панков, Джонатан Дейвис, Мадисън Бейли, Маделин Клайн, Чарлс Естън, Остин Норт, Дрю Старки и други, а основните снимки за Outer Banks са заснети през 2019 година в Чарлстън, Южна Каролина.

Outer Banks
Outer Banks

Netflix обяви премиерата на своята нова продукция за 15 април тази година. Outer Banks ще бъде най-подходящият сериал за всички, които мечтаят за слънчевите, морски, летни дни и ги очакват с нетърпение. Силно се надяваме пандемията съвсем скоро да приключи и ние също да можем да изживеем своето лятно приключение, както героите на Outer Banks.

Виктория Рачева
Виктория Рачева

Виктория, на 20 години. Студент по Журналистика в Софийски университет. Обичам да търся, разпитвам, намирам...понякога намирам себе си. Добра душа с големи мечти и вяра в страхотния живот, който тепърва предстои.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни