Месецът е декември, мястото е ул. “Шипка” 34, а поводът – откриването на NEBO Beef bar & Restaurant - новото заведение в сърцето на София, което ще засити всичките ви сетива с модерна концепция, хубава музика, вкусна храна и отлежало вино.

Първи вратите на заведението пристъпиха блогъри и журналисти, сред които представители на VIBES, които не просто опитаха от менюто на новия ресторант, а приготвиха част от храната си сами. Всички ние взехме участие в обработката на храната, което се оказа любопитно предизвикателство. Рязането на салатата, приготвянето на мус за карпачо и овкусяването на месото бяха съпътствани с много смях, забавление и разбира се, десетки снимки, които вече красят профилите на гостите в Instagram.

До всички нас неотлъчено стоеше главния готвач на NEBO Гани Павлов, който умело боравеше с храната и споделяше част от тайните си в кухнята. Не може да не отделим няколко реда и за самия него. Гани Павлов е завършил International Academy of Italian Cuisine в Тоскана, Италия и е готвил в някои от най-добрите ресторанти в страната, а и не само.

От менюто на новото бижу на София си личи вниманието му към детайла, собствения почерк на готвача и разнообразната комбинация на специално подбраните, висококачествени продукти. В него своето място намериха пъстра салатата с домашно маринован йогурт, карпачо от тиквичкии телешки стек “Марсала”. Телешкото и говеждото безспорно са акцент в менюто на NEBO. Част от месните специалитети са направени на барбекю Josper, с което добива уникален вкус.

Специално внимание отделяме на десерта - тирамису NEBO. Пухкавата структура на крема, допълнена от домашно приготвената бишкота и кафето нямаше как да ни оставят безразлични. Но кой не би при вида на изискано поднесеното „изкуство“ в чиния? Приятно впечатление на първите посетители направи и разнообразието от риби, морски дарове и италиански специалитети в менюто.

Удоволствията, които NEBO ви предлага, далеч не спират до тук. Част от специалитетите в столичното заведение се приготвят във внимателно режисирано шоу пред очите на всички гости, така че ще имате възможност да се насладите на всяка стъпка от майсторското представление на готвачите-виртуози. Изненадите продължават. Всеки четвъртък, петък и събота ще има изпълнения на живо, които ще допринесат за приятната атмосфера. Компания на музикалните преживявания правят и модерните коктейли, които гостите могат да опитат.

За обяд или за вечеря, на кафе или за по чаша вино -  изборът е ваш. Но едно е сигурно – NEBO има какво да ви предложи. Ресторантът е подходящ както за събития от личен и професионален характер, така и за спокойна вечеря в тесен кръг. И в двата случая ще се насладите на индивидуален подход при обслужването, който ще гарантира приятното ви прекарване. Интериора на заведението предизвика сериозен интерес у гостите на събитието. Обект на снимки станаха VIP залата и по-специално 3D стената, както и други част от свежата обстановка в NEBO, които безспорно ще ви удивяват при всяко посещение.

Сигурни сме, че заведението ще намери място и във вашите планове за идните дни. Ресторантът работи всеки ден от 10:00 до 03:00 часа, а за да запазите маса по избор, може да позвъните на тел. 088 858 0580, на който ще служителите на заведението ще направят всичко възможно да откликнат на вашите желания.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар