Геймърското оборудване е задължително за всеки човек, който обича да прекарва свободното си време в киберпространството, участвайки във вълнуващи междузвездни битки, развивайки победоносни стратегии и състезавайки се в надпревара с коли и прочее. От витално значение е да е налице модерна техника с множество функционалности, на които гейминг запалянкото да разчита във всяка една конкретна ситуация, изискваща висока производителност и интензивна картина. Качествени геймърски клавиатури можете да откриете в магазин Пласико, където обслужването е на най-високо ниво. 

Какво е важно при избора на геймърска клавиатура

Неизменна част от геймърската периферна техника е клавиатурата. Този компонент е връзката ни с компютъра, който отново трябва да притежава добри параметри. Предлагат се жични и безжични модели за игри, някои от които са доста бюджетни, а други луксозни и с множество екстри. На кой точно вид ще заложите, зависи изцяло от финансовите Ви възможности и търсената производителност, като от най-голямо значение в случая са характеристики като:

  • Производител - Asus, Dell, Lenovo, Logitech, Delux и др.;
  • Тип - механични, с LED подсветка, комплекти и др.;
  • Интерфейс - USB, Wi-Fi, Bluetooth;
  • Цвят - бял, зелен, златист, сив, розов и др.;
  • Наличие на мултимедийни бутони;
  • Цена.

Все повече геймъри избират светещи модели клавиатури, които допълнително увеличават удоволствието от играенето на игри. Подобни решения са доста атрактивни със своя дизайн, като чудесно се вписват и в спецификата на този вид занимание. 

Кои модели са най-търсени

Повечето геймъри не залагат на бюджетните решения, а на онези, които наистина имат какво да предложат. Клавиатурите за гейминг са налични в много разновидности, сред които най-търсените и купуваните са:

  • Dell Alienware 310K;

  • Kingston HyperX Alloy Origins;

  • TteSports Level 20 GT RGB Cherry MX Silver, US Layout;

  • COUGAR Core хибридна механична геймърска клавиатура и др. 

Покупката на геймърска периферна техника е също толкова важна, колкото важен е изборът на компютър и монитор за игри. Доверете се на магазин Пласико и се подгответе за вълнуващ престой във виртуалното пространство по възможно най-добрия начин. 

Каква друга периферна техника ще открием в магазин Пласико

На това място ще намерите всичко, от което един геймър би могъл да се нуждае - столове, бюра, монитори, компютри, мишки, аудио системи и др. За да е преживяването запомнящо се, е препоръчително да си осигурите колкото се може повече удобства, които да направят играта още по-динамична и реалистична.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар