Най-синьото синьо е това на Дивна


В самия край на лятото, Дивна направи синия цвят по-актуален отвсякога. Но не само с мисълта за морето, но и за околната среда. Защото, сигурни сме, това е въпрос, който трябва да започнем да приемаме все по-сериозно в бъдеще.

Младата поп дива представи официално видео към своя последен сингъл "Най-синьото синьо". И тук Дивна продължава тенденцията сама да пише своите текстове, като тя работи и върху инструментала на парчето, рамо до рамо с Витали Езекиев. Видеото към "Най-синьото синьо" е режисирано от Христин Николов. Продуцент на проекта е Цветелин Димитров.

 

"Най-синьото синьо" е третата песен на Дивна, откакто тя предпочете да се развива като самостоятелен артист. Зрелищната Killa Bee бе първият й сингъл след напускането на "Монте Мюзик", а емоционалната и лична Всичко/Нищо ознаменува завръщането на Дивна на сцената след тежка автомобилна катастрофа.

Дивна
Дивна - "Най-синьото синьо"

"Най-синьото синьо за мен е чувството на свобода на духа, което морето ми носи. Плувайки в него винаги съм изцяло в настоящия момент и го оценявам най-силно, също като в любовта. Тя е необятна като океан и те подтиква да не спираш да плуваш и да се бориш за страхотен живот", споделя самата Дивна за най-новото си парче. Тя е на мнение, че песента може да бъде приета като "меланхолично събирателно" на летните емоции, които всеки един от нас е изпитал по свой собствен начин.

Както обаче споменахме, "Най-синьото синьо" обръща внимание и на един от най-сериозните проблеми на човечеството - замърсяването на околната среда. И по-конкретно - замърсяването на моретата и водните басейни като цяло. С новия си проект Дивна адресира кампаниите за изчистване на българското Черноморие.

Наскоро ви информирахме, че съвсем скоро Дивна ще дебютира и в киното, макар и в сферата на дублажа. Тя ще озвучава героинята Ий в анимацията "Изгубеният Йети". Премиерата на филма е насрочена за 27 септември, тъй че това е един чудесен шанс да се позабавлявате с по-малките членове на семейството.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни