Натали Портман е величествена в новия трейлър на "Джаки" (ВИДЕО)

През 2011 година прелестната Натали Портман спечели първия си и единствен “Оскар” до този момент, удивлявайки света с ролята си в шедьовъра на Дарън Аронофски “Черен лебед”. Сега, няколко години по-късно, Натали отново се цели в статуетката, този път влизайки в кожата на най-популярната Първа дама на САЩ за всички времена - Жаклин “Джаки” Кенеди.

“Джаки” на чилийския режисьор Пабло Лараин дебютира на голям екран по време на фестивала във Венеция на 7 септември, а на територията на САЩ филмът ще бъде показан за първи път на 2 декември. Надяваме се, България също няма да бъде пропусната.

Беше въпрос на време някой да направи филм за Джаки Кенеди, която и до днес е определяна за може би най-харизматичната и обичана Първа дама в историята на Съединените щати. “Джаки” проследява живота на Жаклин Кенеди в часовете и дните след убийството на нейния съпруг и президент на САЩ Джон Кенеди в Далас.

rs_1024x759-151216152837-1024-jackie-natalie-portman-2

Натали Портман изглежда божествено в трагедията на своята героиня, като самият трейлър й отделя едва няколко реплики. Те се фокусират върху едно от популярните интервюта на Джаки за списание Life, в което тя определя управлението на Джон Кенеди като Камелот от легендата за Крал Артур. Именно и музиката от мюзикъла със същото име оглася величествено трейлъра, усилвайки чувството за някакъв тип величествена трагичност. “Хората обичат да вярват на приказки. Не позволявайте да бъде забравено, че за дори един кратък, бляскав момент, тук имаше Камелот.”

Драматичната лента на Пабло Лараин е по сценарий на Ноа Опенхайм, който познаваме от работата му по филмовите адаптации на young adult романите “Дивергенти” и “Лабиринтът”. Именно за “Джаки” Опенхайм спечели и наградата за сценарий на фестивала във Венеция, където лентата бе показана за първи път пред публика.

Освен Натали Портман, участие в “Джаки” ще вземат още Питър Сарсгаард, Грета Геруиг, Били Кръдъп, Джон Хърт и други.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни