От дъжд на вятър, пак на театър” е девизът на Народния театър “Иван Вазов”, който за трети път издига сцена под звездите пред сградата си. А тя бе обявена след всенародно допитване за най-красивата в столицата.

Единадесет дни ще продължат представленията от програмата “Театър пред театъра”. Билетите са в продажба от 14 май. Всички представления са с начален час 21,30, а цените са от 20 до 40 лева.

Очаква се над 11 000 зрители да гледат спектаклите на открито. Началото на “Театър пред театъра” на 1 юли ще даде съвместният концерт на Народния театър и Софийската филхармония - “Любов под звездите”.

На 2 юли гостува друг столичен театър - тази година това е Малък градски театър “Зад канала” с представлението “Ромул Велики”. На 3 и 4 юли зрителите ще видят “Лисичета”. “Един безумен ден” по Бомарше ще се разиграе на 6 и 7 юли.

Има изненади! На 8 и 9 юли публиката ще види мегазвездите Стефан Данаилов и Аня Пенчева в премиерния спектакъл “Актрисата”. В комедията на Питър Куилтър двамата си партнират с Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев, Павел Иванов и др.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар