За осъществяването на този проект, фотографът Fred Goudon започва да обикаля фермите на Франция. Всичко, което му е нужно, са 12 фермери. По един за всеки месец от годината, за да ги заснеме заедно в един специален календар. Само че има едно-единствено изискване към своеобразните си модели: да бъдат умопомрачително секси.

Оказва се, че задачата му не е толкова лесна. Всъщност готини фермери има доста, но не всеки изявява желание да застане пред обектива на фотографа.

За наше щастие обаче, успява да намери 12 кандидата, които да му позират, докато около тях се виждат крави, сено, коне и всичко останало, типично за фермерския бит.

Сигурни сме, че тези снимки няма да са ви достатъчни. Затова, ако желаете да се сдобиете с най-горещия фермерски календар, създаван някога, можете да го направите тук.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар