Фестивалът, завладял хиляди любители на джаза в шест поредни години, наближава и по всичко личи, че ще представи най-мащабното си издание досега. Премиерно у нас, организаторите въвеждат първата система за бързо и качествено обслужване, наречена Speed.Bar, за да подобрят ефективността и да направят изживяването A to JazZ още по-пълноценно. Така, благодарение на иновативната платформа, посетителите ще имат възможността да спестят време за получаване на поръчките си от баровете, отдавайки вниманието си изцяло на фестивалната програма.

Speed.Bar е виртуален бар за браузъра на смартфона, чрез който бързо и лесно може да се поръчват напитки и храна. Този инструмент ще позволи на всички посетители на A to JazZ да изберат продукт и да го платят онлайн в реално време със своята дебитна или кредитна карта. Само след няколко минути ще получат известие с баркод на телефона си, с който могат да вземат готовата поръчка от двата Speed.Bar-а, специално изградени в зоната на фестивала.

Така, в няколко лесни стъпки, бързо получавате желаните храни и напитки, докато се наслаждавате на любимия си фестивал. Защото е лесно и печелите време за себе и музиката, която обичате! Научете повече за Speed.Bar на A to JazZ, разработен от еPay.bg и осъществен с генералното спонсорство на VISA тук.

Фестивалът се организира с подкрепата на Фондация “Америка за България”, Министерство на културата, посолствата на Кралство Испания и Република Словакия и е част от Календара на културните събития на Столична община. Негов почетен патрон е г-н Елен Герджиков – председател на Столичния общински съвет. Повече информация, детайли и новини около фестивала следете на http://www.atojazz.bg/ и Фейсбук страницата на фестивала.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар