Най-забележителните летни рокли през 2020 година

най-новите колекции тази година летните дамски рокли са представени в голямо разнообразие. Най-популярни са моделите тип риза, спортните, трикотажните и, разбира се, очарователните вечерни рокли. Дайте воля на въображението и изберете най-атрактивните и запомнящи се предложения!

Сочни цветове и щампи, необичайни изрязани елементи - всичко това отличава най-модерните летни рокли на 2020 година.

Дълги летни рокли

Този сезон дългата лятна рокля е задължителна. Според стилистите най-подходящите модели са тези, които наподобяват лятна риза или фланелка, роклите с обемни ръкави, както и тези с цепки.

Дълга рокля, тип лятна риза

Този модел е абсолютно универсален, подходящ е както за офис, така и за всекидневния гардероб.

Дълга лятна рокля с обемни ръкави

Хиперболичните заоблени ръкави са една от най-ефектните тенденции този сезон, в това няма никакво съмнение.

Дълга лятна рокля с цепки

Оригиналните цепки могат да бъдат оформени различно и разположени на най-неочаквани места. Правилото е простичко - колкото по-оригинално, толкова по-добре.

Дълга рокля, тип лятна фланелка

Трикотажът продължава триумфалния си поход по световните подиуми. Носихме го през зимата и през лятото ще продължим да му се радваме.

Къси летни рокли

Въпреки безумната популярност на макси роклите това лято, късите модели не остават по-назад. Ето моделите, които изпъкват  сред всички останали.

Къси летни рокли с обемни ръкави

Тенденцията е характерна за модели със всякаква дължина. Късите летни рокли с обемни ръкави са не по-малко очарователни от тези, които са дълги до земята.

Къси дантелени рокли

Късите летни рокли, ушити от ефирна дантела, са подходящи за всички романтично настроени момичета.

Къси летни рокли в стил сафари

Стилната лятна рокля в естествен нюанс с просторни джобове е перфектното облекло за всяка градска дама.

Летни свободни рокли

Нима нещо би могло да бъде по-удобно през лятото от свободната рокля? Приятно е да се движите с нея, без да се притеснявате от високите температури.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни