"One Dance" на Drake е най-стриймваното парче в цялата история на Spotify. Песента, която е част от последния студиен албум на канадския рапър - Views, е била стриймвана повече от 880 милиона пъти, откакто албумът стана наличен в най-популярната стрийминг платформа на планетата.

По този начин "One Dance" изпревари предходния рекордьор - "Lean On" на Major Lazer. Освен това, Drake е и най-популярният артист в Spotify, можейки да се похвали с 36 милиона слушатели на месец и повече от 8 милиарда стриймвания на каталога му.

Това едва ли е толкова изненадващо, имайки предвид, че "One Dance" е реално първото парче на Drake, което успя да достигне до №1 в класациите на САЩ, Великобритания и родната му Канада. Песента така и не се сдоби с официално видео, но бе включена в наскоро появилия се на бял свят късометражен филм на Dreezy - Please Forgive Me.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар