Когато говорим за Риана, често говорим за един напълно непредвидим артист от световната поп музика. Рири често ни изненадва с импулсивни и понякога странни решения, но това е и част от причините, поради която я обичаме толкова много.

Сега Риана ни зарадва с видео към "Goodnight Gotham" - бонус трак от нейния последен албум ANTI, чийто кадри включват "най-лудото нещо", което тя някога е правила. Поне според нейните собствени думи.

Видеото към "Goodnight Gotham" включва кадри от една незабравима както за нея, така и за няколко десетки нейни фенове среща във френската столица Париж. През месец декември 2014 година Рири покани свои почитатели да се срещнат с нея на площад Трокадеро, като още тогава мнозина заподозряха, че зад всичко това стои определена идея, която в даден момент ще излезе на светло. Оказа се, че е точно така.

Видеото на "Goodnight Gotham" включва кадри именно от тази нейна среща с феновете й в Париж. Кадрите започват с Риана, която пътува за мястото на срещата и споделя, че това е "най-лудото нещо, което е правила", докато над нея величествено се извисява Айфеловата кула.

Тогава в момент, който изглежда нагласен и спонтанен по едно и също време, певицата изкача от своя автомобил и спринтира в забавен каданс към своите фенове, които правят и същото в нейна посока. Следва среща, пропита от взаимна любов, преди Рири да бъде понесена на ръце от щастливите й почитатели.

Естествено, всичко е напълно нагласено още преди да се случи, но въпреки това едноминутното видео е достатъчно добро, за да ви го споделим. Насладете му се.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар