Няма да е пресилено да заявим, че 2015 година бе повече от добра за кино индустрията. Насладихме се някои зрелищни блокбъстъри, но също така имахме възможността да видим и красиви инди-филми, които с удоволствие бихме гледали отново.

А само като помислим, че годината ще приключи със заглавия като "Междузвездни войни: Силата се пробужда", "Джой" с Дженифър Лорънс и новото отроче на Куентин Тарантино "Омразната осморка", някакси съвсем настръхваме от възбуда.

И докато отброяваме дните до премиерата на новия Star Wars, бяхме зарадвани с удивителен 8-минутен трейлър мешъп от YouTube-ъра JoBlo Movie Trailers.

Въпросният човечец е успял да обедини кадри от най-добрите заглавия за годината в едно-единствено видео, което е толкова добро, че направо погали изисканите ни кино сетива.

Но стига приказки, по-добре го вижте сами.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар