Някои от най-яките приложения за iPhone, които намерихме напоследък. Нека ви ги представим.

Приложенията играят все по-осезаема роля в живота ни, имайки предвид, че вече трудно можете да откриете човек, живеещ на цивилизовано място, който да не разполага със смартфон, а защо не и с таблет.

И тъй като месец май вече чука на вратата, решихме да ви представим някои от най-добрите приложения, които можете да използвате, ако разполагате с продукт на Apple - iPhone или iPad. Това са част от app-овете, които направиха сериозно впечатление през настоящия месец, така че не изоставайте от глобалния тренд. Приятно четене!

Hippo Pics

Сигурно често ви се е случвало да си мислите, ползвайки Instagram и ъплоудвайки снимките си, че винаги ви липсва по някой малък, или не толкова малък детайл, който да направи последното ви фото перфектно. А ако така и не успявате да се справите сами, Hippo Pics може да ви помогне.

Това адски готино приложение ви позволява да потърсите помощ от професионалисти, които да обработят последната ви снимка и да я направят значително по-добра.

Hippo Pics
Hippo Pics

Важно е все пак да използвате услугата по предазначение и да искате помощ за що-годе смислени фотографии, а не за някое селфи или снимка на бургера ви. Схващате идеята, нали?

Glued

Колкото и яко нещо да са съвременните технологии, колкото и предимства да имат, а да не говорим и за удобствата, които ни осигуряват ежедневно, и този път ножът е с две остриета. Сигурно неведнъж сами сте се усещали, че прекарвате твърде дълго време, вперили очи в екрана пред вас, сякаш пускайки живота да преминава около вас.

Glued е приложение, което по хитър начин стимулира по-рядката употреба на смартфони или таблети, внасяйки и елемент на състезание в цялата работа. Пример: цялото ви семейство може да си инсталира приложението, а от тук нататък да си организирате своеобразни състезания. Glued ще изчислява времето, което всеки един от вас прекарва, провесил нос над екрана, а накрая състезанието ще бъде спечелено от човека, успял да прекара най-малко време в подобна позиция.

1.-Glued-App-Leaderboard
Glued

Родителите пък получават възможността да наложат по-остри мерки, ограничавайки времето, което децата прекарват в използване на своите играчки. Изключение правят т.нар. "полезни" дейности, като например използването на Google за писане на домашно.

Word Flow

През този месец от Microsoft зарадваха потребителите на iOS с две нови клавиатури, включително и т.нар. Hub keyboard, която през март вече бе достъпна и за потребителите на Android.

Другата от тях се нарича Word Flow и идва в помощ на бедните люде с къси пръстчета, които трудно се справят с устройствата с твърде големи екрани. Като тук идва и въпросът, защо тогава сте си купили и подобни машинки, при положение че пазарът предлага толкова разнообразни опции? Но това е друга тема.

Word Flow
Word Flow

Word Flow ви позволява да трансформирате своята клавиатура по изцяло ваш вкус, променяйки нейните цвят, бекграунд или дори геометрична форма. За съжаление, на този етап приложението е достъпно единствено на територията на САЩ, но очакваме скоро това да се промени.

Hear

Разработчиците от RjDj най-после напомниха за себе си с ново приложение, което ви позволява сами да диктувате правилата, що се отнася до взаимодействието ви със звуците около вас.

Hear
Hear

За да използвате Hear се нуждаете от слушалки, като всяка една от функционалностите в приложението е създадена с конкретна цел. Например, имате налична функция, която да изолира страничния шум при разговор с друг човек, позволявайки ви да чувате по-добре това, което ви се говори. Сигурни сме, че и другите функционалности в Hear ще ви се сторят интригуващи, стига да им хвърлите по едно око. Някои са практични, докато други са си чисто удоволствие за слуха.

DJI+ Discover

DJI+ Discover е приложение, създадено специално за любителите на все по-актуалните летящи дронове - феномен, който забелязваме, че става все по-популярен и по нашите географски ширини.

DJI+ Discover
DJI+ Discover

Приложението ви позволява да установявате контакт с други собственици на летящи дронове, както и да получавате предложения за нови места, където да пуснете своето дронче да се развихри.

Patternator

Ако сте сред хората, които обичат да преобразяват своя смартфон или таблет по множество различни начини, то Patternator е приложение, което може да ви се стори любопитно, а и полезно.

Апликацията ви позволява, например, да създавате свои собствени уолпейпъри за вашия бекграунд или lock screen. Също така, приложението ви предлага и своя собствена интегрирана галерия от стотици вече готови модели на тапети или стикери, което ви помага да създадете своя уникален дизайн.

Patternator
Patternator

С Patternator можете да създадете и свой собствен дизайн за следващия ви телефонен кейс, което може да ви спести сериозно търсене в eBay или Amazon.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар