На живо от Милано: поглед към приключилата Седмица на модата


Седмиците на модата са едни от най-значимите събития в модната индустрия. Четирите най-големи такива, които приковават погледите на целия свят върху себе си, са тези в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. И докато в момента тече последната, ние отправяме поглед назад към неотдавна приключилото модно приключение в знаменития италиански град.

Снимка: Теодора Коева
Снимка: Теодора Коева

VIBES имаше невероятния късмет да се сдобие със сътрудник, който, специално за нашите читатели, да разкаже на живо що е то Седмица на модата и как изглежда съвсем отблизо. В няколко поредни дни публикувахме daily live updates със снимки от различни ревюта, които помествахме на нашите страници във Facebook, Twitter и Instagram. Всичко това - благодарение на модния блогър Ренета Каневска, която имаше удоволствието лично да посети лъскавите събития.

Снимка: Теодора Коева
Снимка: Теодора Коева

Вече ви представихме нейната гледна точка за провелия се в Лондон ивент, а днес ви споделяме какво ни разказа за преживяването си в Милано.

Снимка: Теодора Коева

Седмицата на модата в Милано беше едно незабравимо приключение за мен. Толкова различно от Лондон, но също толкова вълнуващо изживяване, съчетаващо модна експлозия от уникален уличен стил и тенденции на подиума.

Снимка: Теодора Коева
Снимка: Теодора Коева

Ако в Лондон всеки се опитва да изпъкне с ексцентрични и артистични идеи за стрийт стил, из улиците на Милано се забелязва по-изящен и шик такъвЕлегантност с нотка на личен почерк - така бих определила уличния стил по време на седмицата на модата в Милано.

Снимка: Теодора Коева
Снимка: Теодора Коева

Подиумите бяха завладени от изтънчени предложения от най-големите имена в модата. Някои от тенденциите, които ми грабнаха вниманието, са кадифето във визия от глава до пети, микс от различни принтове и изчистените дамски костюми в мъжка силуетна линия.

Снимка: Теодора Коева
Снимка: Теодора Коева

Моят стил по време на седмицата на модата отново беше разнообразен - за някои от дните заложих на по-семпли визиии, а за други избрах по-ярки дрехи и аксесоари!

Снимка: Теодора Коева
Снимка: Теодора Коева

Ренета Каневска

Ренета е моден блогър, чиито вдъхновяващи постове можете да следите в личното ѝ онлайн пространство Fashion By Reneta. Някои я определят като мечтател, но тя споделя, че просто обича да следва копнежите си, докато не се сбъднат. Млада, креативна и изключително интересна, тя определено има какво да ни разкаже за света на модата.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни