На театър с VIBES: Спечели два билета за "Малка пиеса за детска стая" в театър 199


"В един съвършен и несъществуващ свят чувството за страх още не е измислено. Там земното притегляне и безтегловността са равнозначни и взаимозаменяеми. Това позволява да се упражнява един друг тип придвижване – меко, скоростно и флуидно, а чувстването е чисто енергийно. Там хората могат да населяват едно и също пространство, в което се срещат и разминават без да се нараняват. Информацията протича с помощта на език, подобен на висококачествен проводник, който я транслира през най-ниските степени на съпротивление. Така дадено послание, изпратено от точка А стига до точка Б в своя чист вид. И дори формата и строежът му да претърпят промени, някаква летлива същност остава непокътната.

Така е и с детето, превръщащо се във възрастен. С нарастването на физическата сила расте и носталгията по пейзажи, които вече си напуснал. Там хората се смеят и играят игри с недефинирани правила. И въпреки това игрите функционират безотказно. А може би именно заради това. Телата и мислите ни си ги спомнят. И тези спомени са вероятно единствените доказателства за съществуването на този съвършен и несъществуващ свят."

Галин Стоев, режисьор

Постановката "Малка пиеса за детска стая" се играе вече цели 10 години на сцената на театър 199. Носителка е на най-престижните награди в театралното изкуство, сред които "Икар" за драматургичен текст (Яна Борисова), "Аскеер" за съвременна българска драматургия (Яна Борисова) и "Аскеер" за режисура (Галин Стоев).

Предоставяме ви възможност да спечелите два билета за представлението, което ще се играе на 30 май от 19.30 часа.

Всичко, което трябва да направите, за да участвате, е да отговорите с Facebook коментар (в края на настоящата статия) на следния въпрос: Какво е театърът за вас в три думи?

Отговорите ви очакваме до 28 май, неделя, а победителите ще обявим на 29 май, понеделник, в сайта и в нашата Facebook страница.

Успех!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни