Ако смятате, че мъжете ви разбират когато говорите за дамски чанти, то се лъжете много. Истина е, че в последно време мъжете се интересуват много повече от дрехи, парфюми и изобщо от това как изглеждат, като някъде назад във времето е останало схващането, че представителите на силния пол не бива да се интересуват от последните модни тенденции. Днес мъжете се вълнуват от това кое е модно и кое не, но въпреки всичко когато стане дума за дамски чанти или се похвалите на своя приятел за новата дамска чанта, която сте си закупила, не очаквайте да има някаква реакция от негова страна.

Истината е много проста. Мъжете не разбират от дамски чанти и за тях те представляват просто голям портфейл. Интересно проучване показва какво си мислят мъжете, когато стане дума за дамски чанти и за чанти изобщо.

Едно от основните схващания на мъжете за дамски чанти е, че те представляват трудни за употреба портфейли. Идеята е те да не могат да се поберат в джоба, а в същото време са много трудни за употреба. Също така представителите на силния пол смятат, че дамските чанти съществуват най-вече за онзи неприятен период от месеца, когато се чувствате неразположена. Според тях в една дамска чанта можете да съберете най-необходимите ви неща, като превръзки и тампони, а предназначението на една чанта, независимо дали е от дамски чанти на ниски цени, или пък е взета за много пари, е да пази дискретност за вашите принадлежности.

Също така е вероятно мъжете и да не разбират за какво точно ви служат дамските чанти да поискат да сложите и техните неща вътре. Всъщност почти всяко момче смята, че може да даде на приятелката си портфейлът си или пък телефонът си за да може те да бъдат пренасяни по-лесно от едно място до друго с помощта точно на дамската чанта.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар