The Weeknd, Бруно Марс и Лейди Гага - това бяха големите и популярни артисти, които изпълниха последните си хитове по време на ежегодното супер шоу на бранда Victoria's Secret.

"Моментът на вечерта" определено бе изпълнението на "Starboy" от страна на The Weeknd. Не за друго, а защото новият крал на R&B музиката се срещна отблизо с вече бившата си приятелка и ангел на Victoria's Secret - Белла Хадид.

The Weeknd и Белла определено имаха "момент", като двамата размениха погледи, по-скоро казващи "да опитаме пак?", отколкото "всичко свърши".

С изпълнение по време на шоуто на Victoria's Secret блесна и Лейди Гага, която изпълни "Million Reasons" - песен от нейния шести студиен албум Joanne.

https://www.youtube.com/watch?v=eeafBPG6naM

В това изпълнение Гага направи огромно впечатление с прекрасната си визия, излизайки на сцената с красива рокля на YolanCris с червени цветя за основен мотив.

Скоро след това Лейди Гага се завърна на сцената и за второ изпълнение, този път ипълнявайки "A-YO" и "John Wayne", носейки и свой собствен чифт ангелски криле.

https://www.youtube.com/watch?v=6Ooj2W68_m8

На сцената на Victoria's Secret Fashion Show 2016 успяхме да видим и друго голямо име на световната поп музика - Бруно Марс, който не пропусна да изпее на живо хитовия си сингъл "24K Magic". Към него се присъедини и топмоделът Ясмин Тукс, която дефилира с новия Fantasy Bra на стойност 3 милиона долара.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар