Знаете ли как се нарича новото турне на Florence + The Machine? “How Beautiful”. Име, което подхожда перфектно не само на неземната Флорънс Уелч и опиващата ѝ музика, но и на специалната мини-колекция на италианския бранд Gucci, създадена специално за червенокосата певица.

Новият креативен директор на бранда Алесандро Микеле с очевидно удоволствие продължава традицията, наследена от предшественичката му Фрида Джанини, а именно – да създава и надгражда приказния имидж на Флорънс. За поредна година певицата и групата ѝ излизат на сцената в костюми на Gucci, а самият Алесандро Микеле сподели, че е работил над първата си колекция за марката докато слушал последния албум на групата “How Big, How Blue, How Beautiful”.

Е, резултатът е повече от впечатляващ – от скиците на костюмите за Флорънс, до реалните ефирни рокли и апликирани якета в стилистиката на 70-те. Вариации на част от тях ще бъдат включени и в пре-колекцията на Gucci за есента.

Турнето на Florence + The Machine ще продължи още няколко месеца и засега последната обявена дата е 3 юли – като част от белгийския музикален фестивал Rock Werchter.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар