Създават сериал, базиран върху "Мълчанието на агнетата"


Създават нов сериал, базиран върху хорър класиката "Мълчанието на агнетата". Шоуто ще носи името "Кларис" и ще бъде фокусирано върху образа на Кларис Старлинг - агентът на ФБР, изигран от Джоди Фостър в едноименния филм със сър Антъни Хопкинс.

Сигурно помните, че Кларис Старлинг е агентът, който посещаваше и разговаряше със злокобния Ханибал Лектър - персонажът, изигран по впечатляващ начин от великия Антъни Хопкинс. Сериалът ще бъде продуциран от CBS, а изпълнителни продуценти на проекта ще бъдат Алекс Курцман (Star Trek: Discovery) и Джени Лумет (Rachel Getting Maried).

Действието в "Кларис" ще се развива през 1993 година и след събитията в "Мълчанието на агнетата". Сериалът е описан като "дълбоко гмуркане в неразказаната лична история на Кларис, която продължава да преследва серийни убийци и сексуални "хищници", докато навигира през високите залози на политическия свят на Вашингтон".

 

Създателите на сериала Курцман и Лумет описват Кларис Старлинг "като един от най-трайните герои на Америка". Те допълват, че "смелостта и комплексността на Кларис винаги са осветявали пътя, дори и личната ѝ история да е оставала в затъмнение." Те добавят: "Нейната история е това, от което се нуждаем днес. Нейната борба, нейната устойчивост и нейната победа. Нейното време е сега, но и винаги".

В "Мълчанието на агнетата" Джоди Фостър изиграва брилянтно образа на Кларис Старлинг - все още неопитен агент на ФБР, който  се изправя очи в очи с Ханибал Лектър - един от най-плашещите престъпници, които сме виждали на екран. През 2001 година образът на Кларис отново се появява в кино салоните, но този път в ролята е Джулиан Мур.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни