Феновете на хакерската драма Mr. Robot ще останат разочаровани, но създаденият от Сам Исмаил сериал ще приключи след излъчването на предстоящия си четвърти сезон.

Очакваме да видим Рами Малек в ролята на легендарния Фреди Меркюри, но световна популярност талантливият актьор придоби именно с ролята си на хакера Елиът Андерсън. Феновете на гейминга го познават и от участието му в хоръра Until Dawn, а с ролята на Фреди Меркюри той осезаемо ще попадне под светлините на прожекторите.

Очаква се последният четвърти сезон на Mr. Robot да бъде в ефир през следващата 2019 година. Това означава, че шоуто ще е било в почивка повече от година, когато новият сезон дебютира.

По първоначални планове последният сезон трябваше да бъде в рекордно малкото за шоуто 8 епизода, но сега се смята, че епизодите ще бъдат 12.

Новината за края на сериала не е изненадваща, имайки предвид, че неговият създател Сам Исмаил никога не е обмислял той да продължи дълго. "Винаги съм казвал, че ще бъдат четири или пет сезона", цитиран е Исмаил от The Hollywood Reporter.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар