Можем ли да привлечем вниманието на един мъж с обувки?


Отговорът на този въпрос е кратък и съдържателен. Да! Мъжете обичат да виждат женското тяло и определено в много случай се захласват по него. Ако си мислите обаче, че само изборът на дамски обувки няма как да ви спечели неговото внимание, то жестоко се лъжете. Ако изхождате само от факта, че мъжки обувки представителите на силния пол си купуват без да влагат много смисъл в целия процес, а пък вие на свой ред избирате от хиляди видове и марки онлайн обувки или пък в най-близкия магазин, то не сте на правилният път. Да, наистина мъжете не влагат чак такива усилия когато избират спортни обувки или официални мъжки обувки от сериите обувки caprice или пък зимни обувки Rieker, но определено ще забележат вашите дамски обувки, особено ако те са стилни и високи.

Психолози са стигнали до извода, че мъжете определено забелязват обувките на една жена. Много от вас могат да си помислят, че това се случва просто защото през това време зяпат краката на въпросната жена, а обувките просто им се изпречват на пътя. Мнозина от дамите ще възкликнат „Ох, какви простаци”. Истината е по средата, както много неща в живота. Да, мъжете наистина харесват женските крака и не го крият. Но истината е, че вероятността мъж да забележи обувките ви и дори да си направи първи впечатления според тях не са никак малки. Самите психолози казват, че в това има голяма логика, просто защото изборът на дамски обувки говори за финансовото ви състояние, както може и да издаде част от характера ви. Ако залагате на спортни обувки, то вероятно сте свободомислеща и не обичате да се киприте. Ако обаче предпочитате токчета то има шанс да сте така наречена „кифла” и ако в тези моменти не покажете класа и умствен капацитет, много мъже могат да сметнат за вас, че сте просто потенциалната им поредна бройка. Ако обаче се извисите на токчета и в същото време спечелите мъжа с интелект, то определено ще поведете с много на конкуренцията си.


Повече прочетете на сайта на Zebra-Online.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни