Морската приказка на семейство Джоли-Пит


Една по-различна фотосесия ще се появи на страниците на американския Vogue през ноември. Тя няма да бъде посветена на модата, но пък главните ѝ герои са също толкова, дори повече, интересни за аудиторията. Списанието посвещава броя си на една от любимите фамилии на Холивуд, а именно голямото семейство Джоли-Пит.

Корицата е отредена само за Анджелина Джоли, за разлика от фотосесията между кориците, която наподобява снимки от семеен албум. Зад обектива стои Ани Лейбовиц, която не за пръв път работи с актрисата, но за пореден път успява да покаже най-доброто от нея.

През ноември своя кино дебют ще направи лентата By The Sea, в която звездната двойка отново си партнира на голям екран - за пръв път след "Мистър и Мисис Смит", чиято премиера беше през 2005 година. Любопитно е още нещо: че Анджелина е не само главна героиня във филма, но също негов режисьор и сценарист.

Продукцията е драма. В интервюто, съпътстващо фотосесията, актрисата разказва, че сюжетът не е биографичен, но и те с Брад Пит имат своите проблеми. И съвсем не са перфектната двойка, за която всички ги мислят.

Джоли повдига завесата и зад още една лична тема. Тя говори открито за операциите, на които се подложи неотдавна - двойна мастектомияи отстраняване на яйчниците на маточните тръби. Споделя, че това е избор, който нейната майка не е имала възможност да направи. Тя умира едва на 56-годишна възраст, след 8 години борба с рак на гърдата и яйчниците.

Актрисата разказва, че всички жени в живота ѝ - и майка ѝ, и баба ѝ, започват бавно да губят живота си след 40-годишна възраст. И допълва: че сега, когато тя самата е на 40, чака просто да навърши 50 години.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни