Моника Михайлова - когато помагащият се нуждае от помощ


Нейното име е Моника Михайлова. Обикновено тя е от страната на помагащите. Помага на нуждаещите се, когато и с колкото може. Благородна, възпитана, мила и състрадателна – така я описват хората, които я познават. А ние им вярваме безвъзмездно.

Съдбата понякога си прави странни планове. Изглежда е решила да изпита волята на Моника, подлагайки я на изпитание, което е изключително сериозно. Откриват ѝ тарлова киста в гръбначно-мозъчния канал и така започва нейното предизвикателство.

По-голямата част от средствата са събрани и благодарение на добродетелта и организацията на всички дарители, операцията вече е извършена в Кипър. Остава още една вноска, за да бъде заплатено на клиниката, но следващата стъпка е активна рехабилитация, за която също са необходими средства.

Моника е от Стара Загора. По Коледа за пръв път успява да се разходи до езерото Загорка, което е нейното чудо. Тук, в нейната страничка, можете да видите снимки и да прочетете нейните благодарности. Защото това е най-важното за нея – да благодари на всички онези хора, които са ѝ подали ръка в този труден момент.

Усмихнатата Моника, както ще я наричаме от тук нататък, живее под наем със своята 11-годишна дъщеричка, която също носи нейното име. Трудно им е с разходите, но благодарение на познати и приятели, успяват що-годе да се справят. И за пореден път доказва една противоречива максима: че този, който няма, е този, който дава.

Можете да посетите страничката във фейсбук, организирана в подкрепа на Моника. Прилагаме и дарителските сметки, на които можете да помогнете със средства за нейното възстановяване.

БАНКА ДСК ТИТУЛЯР: МОНИКА МИХАЙЛОВА

ВАЛУТА: ЕВРО IBAN: BG31STSA93000022815969

ВАЛУТА: ЛЕВА IBAN: BG97STSA93000022832920

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни