Дори и на 52! Моника Белучи отново в еротичен блясък


Възрастта не е нищо друго, освен цифра. А вечната Моника Белучи е най-голямото доказателство за това.

Дори и на 52-годишна възраст, прелестната италианка отново взе участие в еротична сцена. Този път в сериала на Amazon "Моцарт в джунглата", където тя си партнира с Гаел Гарсия Бернал.


През миналата година Моника Белучи се превърна в най-възрастното "момиче на Бонд" в историята, но пък за сметка на това, колко други от момичетата на Бонд могат да се сравняват с една от най-красивите жени в историята?

Със сигурност не много.

В "Моцарт в джунглата" Моника Белучи играе ролята на оперната дива Алесандра, като определено тя влиза с гръм и трясък в шоуто, взимайки участие в гореща секс сцена с Родриго Де Соуса - персонажът на Гаел Гарсия Бернал.

Говорейки за търсенето на красавица, която да изиграе ролята на Алесандра, един от създателите на сериала Роман Копола е категоричен - Моника Белучи е бил очевидният избор.

"Тя направи всичко да изглежда много автентично", споделя Копола, допълвайки: "Тя е италианка, тя е огнена. И очевидно - много красива. Моника е също така интересна и динамична. Нямаше как да не я поканим".

Любопитното е, че именно Роман Копола е човекът, който убеждава легендарния му баща Франсис Форд Копола да наеме Моника Белучи за филма "Дракула" от 1992 година - едва третата роля в кариерата на италианката. Роман Копола нарича това "затваряне на кръга".

Ах, Моника!

Годините минават, но някои неща са вечни. Вечни като Моника Белучи.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни