Приказката, че крушата не пада по-далеч от дървото, определено важи с пълна сила в семейството на ослепителната Катрин Зита-Джоунс. Актрисата може наистина да се гордее със своята дъщеря Карис Зита Дъглас, плод на любовта ѝ с Майкъл Дъглас.

През този месец младата Карис Зита ще навърши едва 15 години, но още отсега лесно можем да забележим, че се очертава тя да бъде истинска красавица. Също като майка си.

ALTA MODA - D&G🖤 thank you for a beautiful evening @dolcegabbana @stefanogabbana

A post shared by carys zeta (@carys.douglas) on

Катрин Зита-Джоунс отново показа дъщеря си през уикенда, когато я взе със себе си на ефектно събитие на бранда Dolce & Gabbana в Ню Йорк. Повечето хора вероято очакваха Катрин да се появи с половинката си Майкъл Дъглас, но вместо това тя избра да прекара вечерта си с чаровната Карис.

И определено можем да кажем, че Карис "открадна шоуто", събирайки погледите на гостите. И привличайки вниманието на фоторепортерите, разбира се.

На събитието в Голямата ябълка Карис се появи с красив тоалет на Dolce & Gabbana, докато Катрин бе заложила на класика в черно.

thank you<3 @michaelkors

A post shared by carys zeta (@carys.douglas) on

Може би тук е моментът да отбележим, че въпреки крехката си възраст, Карис вече има почти 50 хиляди последователи в социалната мрежа Instagram. И със сигурност ще стават все повече.

🥀

A post shared by carys zeta (@carys.douglas) on


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар